1. Физическо ниво. Жената ще става все  по-бодра след изпълнението

...
1. Физическо ниво. Жената ще става все  по-бодра след изпълнението
Коментари Харесай

С какво трябва да започне уморената жена за да се зареди с енергия?

 jen
1. Физическо равнище. Жената ще става все  по-бодра след осъществяването на  следните стъпки: като захвърли панталоните и облече рокля,   стартира да се грижи за тялото, върви на спа процедури, масаж, йога, танци, леки извършения, вярно хранене (изключване на месо, риба, яйца, кафе, черен чай, цигари – всичко това я лишава от хубост и прана).

2. Емоционално равнище. Да се извърши с  приятни усещания – това е  доста значимо за една жена. Изтощената жена е по-добре да не се среща  с груби, песимистични, склонни към злоба хора. Тя би трябвало да общува  единствено с  хора с идентични на нейните възгледи, да се обкръжава с хубост (да гледа, да слуша). За нея е доста Полезно   да се разхожда, когато е изтощена.

3. Интелектуално равнище. Да придобива  познания за женската природа, за отговорностите на брачната половинка и майката, от това дамата се нуждае  повече от всичко друго. За да навлезе в дебрите на науката за женствеността, може да си запише  мечтаните качества, а по-късно да стартира да търси и да поддържа връзка с притежателите на тези качества. Такава устременост на разсъдъка дава на  дамата чувство за мощ!

4. Духовно равнище. Опознаването на духовната същина е належащо на  всички, а дамата става също така и по-красива,  а когато е спокойна, нейният хормонален декор се възстановява. Спокойната жена, която се усеща в сигурност и изпитва доверие към света, по-лесно открива своята връзка с Бога. Истинската мощност на дамата се крие в нейното успокоение!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР